Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Οι γυναίκες προτιμούν να κάνουν ποδήλατο, αντί να κάνουν σεξ!

Περίπου το 58% των γυναικών σύμφωνα με έρευνα, του αμερικανικού «ποδηλατικού» περιοδικού Bicycling Magazine προτίμησαν να αποχωριστούν το σεξ, παρά να σκεφτούν τον εαυτό τους χωρίς να κάνουν ποδήλατο...
H σύνταξη του περιοδικού, όπως δημοσιεύει το econews.gr, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας, είπε πως αποδεικνύεται η αγάπη που έχουν οι ποδηλάτες για το άθλημά τους, που τους φέρνει μέχρι και στο σημείο να αποχωριστούν μία από τις βασικότερες απολαύσεις της ζωής.
Στην δημοσκόπηση οι γυναίκες απάντησαν επίσης πως προτιμούν τους άνδρες που έχουν ξυρισμένα πόδια, ενώ το 73% κάνει ποδηλασία για να διασκεδάσει και το 67% για να αντιμετωπίσει το άγχος.
Πάντως για να μην «αδικούμε» τις γυναίκες για τις επιλογές τους, στην ίδια έρευνα το 50% των ανδρών είπε πως θα προτιμούσε να σταματήσει το σεξ, παρά το ποδήλατο...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this