Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ιρλανδός δημοσιογράφος "κολλάει στον τοίχο" τραπεζίτη!! Δείτε το βίντεο!!!

Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne "κολλάει στον τοίχο" και εκθέτει τον τραπεζίτη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Klaus Masuch. Ο δημοσιογράφος αυτός δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται την χώρα του! Όχι σαν και τα δικά μας ΜΜΕ που τρομοκρατούν καθημερινά τον κόσμο, μεταδίδοντας μόνο αυτά που θέλουν οι ισχυροί και ασκούν καθημερινά προπαγάνδα!
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κάνει μια πολύ απλή ερώτηση στον τραπεζίτη: "Γιατί πρέπει ο Ιρλανδικός λαός να πληρώνει δισεκατομμύρια σε φόρους για να στηρίξει μια τράπεζα που έχει πεθάνει;;; Γιατί πρέπει ο Ιρλανδικός λαός να στηρίξει το Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, την στιγμή που ο ίδιος δεν έχει ευθύνη για τα όποια χρέη;;;". Ο τραπεζίτης αρχικά αποφεύγει να απαντήσει και μετά δίνει μια απάντηση που μόνο σχετική με το θέμα δεν ήταν...
Δείτε το βίντεο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this