Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Επανεμφανίσθηκε ο νταής Ηλίας Κασιδιάρης... Μετά την παρέλευση του αυτόφωρου, βεβαίως βεβαίως...

Έκανε πάλι την εμφάνισή του ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού ήταν άφαντος για 2 ολόκληρες μέρες, μετά τις "παλικαριές" του απέναντι στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου...
Και, μάλιστα, εξέδωσε και μια προκλητική ανακοίνωση, η οποία και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματός του, στην οποία κάνει λόγο ότι το όλο συμβάν ήταν σκηνοθετημένο!
Και ότι εξαφανίσθηκε για 48 ώρες, όχι γιατί ήθελε να αποφύγει το αυτόφωρο, αλλά γιατί δεν ήθελε να δώσει στα κανάλια την χαρά να τον διαπομπεύσουν για άλλη μια φορά, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς του, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα...
Διαβάστε αναλυτικά και την ανακοίνωση του πρωτοπαλίκαρου του Μιχαλολιάκου.
"Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this