Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Συμπλοκές μεταξύ φοιτητών και μελών της Χρυσής Αυγής στο Πάντειο

Συμπλοκές μεταξύ φοιτητών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κατά του ρατσισμού. Μάλιστα, από το επεισόδια τραυματίστηκαν φοιτητές.
Μετά τα χαστούκια του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μέλη του κόμματος Χρυσή Αυγή επιδίδονται σε τραμπουκισμούς στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Όπως μετέδωσε το newsit.gr, φοιτητές και συμμετέχοντες σε αντιφασιστική εκδήλωση συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής, που έφθασαν αιφνιδιαστικά έξω από το πανεπιστήμιο.
Μάλιστα, αναφέρεται πως μέλη του εν λόγω κόμματος επιτέθηκαν αρχικά σε μετανάστες που βρίσκονταν έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο αλλά και στην υπόγεια διάβαση κάτω από τη Λεωφόρο Συγγρού.
Φοιτητές αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στην εκδήλωση κινητοποιήθηκαν και αντιπαρατέθηκαν μαζί τους. Οι συμπλοκές γενικεύτηκαν, οι Χρυσαυγίτες απομακρύνονταν, ανασυντάσσονταν και επιτίθονταν ξανά.
Σημειώνεται ότι η αστυνομία δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν, χωρίς να είναι γνωστή προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας τους.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this