Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η LEGO γιορτάζει τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου με μια συλλεκτική σειρά

Το νούμερο ένα σε πωλήσεις παιχνίδι στη Μεγάλη Βρετανία και ένα από τα πιο αγαπημένα μικρών και μεγάλων παγκοσμίως, τα LEGO, γιορτάζουν τους τριακοστούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο με μια ειδική έκδοση: Μια φιγούρα για κάθε ολυμπιακό άθλημα ντυμένη στα χρώματα της Ολυμπιακής Ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.
Συγκεκριμένα, η LEGO για πρώτη φορά στην ιστορία της ενόψει του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, κατασκεύασε μια «μικρή ολυμπιακή ομάδα» τα GB LEGO minifigures .
Η συλλεκτική σειρά των LEGO θα είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σκοπός της εταιρείας, όπως η ίδια υποστηρίζει είναι να «πυροδοτήσει την αθλητική φαντασία» έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να οργανώσει σπίτι του το δικό του παιχνίδι.
Οι φιγούρες της σειράς GB LEGO minifigures θα είναι διαθέσιμες από την 1η Ιουλίου στα καταστήματα της Μεγάλης Βρετανίας και η τιμή πώλησής τους θα ανέρχεται στις δύο λίρες.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this