Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Το Facebook ξεκίνησε την ενεργοποίηση των promoted posts

Το Facebook ξεκίνησε την σταδιακή ενεργοποίηση των promoted posts, μέσω των οποίων οι διαχειριστές μιας σελίδας θα μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν ότι θα δουν τις δημοσιεύσεις τους περισσότερα άτομα.
Φυσικά, πρόκειται για μια σημαντική λειτουργία, καθώς προς το παρόν, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, μόνο το 16% των μελών μιας σελίδας βλέπουν τις δημοσιεύσεις της. Μέσω των promoted posts όμως τους δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με πολύ μεγαλύτερο μέρος του κοινού τους, καθώς οι δημοσιεύσεις θα γίνονται ορατές σε περισσότερα άτομα.
Στο πλαίσιο λοιπόν της ενημέρωσης των χρηστών το facebook δημιούργησε σχετική ενημερωτική σελίδα αλλά και ένα βίντεο. Ελπίζουμε το κόστος της υπηρεσίας να μην είναι απαγορευτικό, καθώς σίγουρα είναι έναν καλό εργαλείο για όσους θα θέλουν να έχουν μεγαλύτερη απήχηση οι δημοσιεύσεις της σελίδας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this