Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Σε νέα σύσκεψη καλεί ο Παπούλιας τους Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο και Κουβέλη


Οι διαβουλεύσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης θα συνεχισθούν σήμερα στις 7,30 το απόγευμα. Παρά το γεγονός όμως, ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι θα πάρουν μέρος στη σύσκεψη ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στην συνάντηση!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση αυτή από την Προεδρία, προκάλεσε την δυσφορία του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραστεί.
Συγκεκριμένα, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναρωτιούνται για τον λόγο που οδήγησε τον κ. Παπούλια να συγκαλέσει νέα σύσκεψη με τους τρεις εντολοδόχους και τον κ. Φώτη Κουβέλη. Αφήνουν μάλιστα να εννοηθεί ότι "αυτό που ετοιμάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποσκοπεί στον εγκλωβισμό του ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνει ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη συμφωνήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this