Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τι αποκάλυψε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Whitney Houston


Από την 12η Φεβρουαρίου που πληροφορηθήκαμε για τον ξαφνικό θάνατο της Whitney Houston, πολλές ήταν οι εικασίες που είχαν γίνει για την αιτία του θανάτου της. Δόθηκε  στην δημοσιότητα το πόρισμα του ιατροδικαστή και αποκαλύφθηκε τελικά από τι πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια. Ο υπεύθυνος τύπου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Los Angeles Craig Harvey ανακοίνωσε ότι ο θάνατος της προήλθε από πνιγμό λόγω καρδιακού προβλήματος και χρήσης κοκαΐνης.


Στον οργανισμό της βρέθηκαν κοκαΐνη καθώς και υποπροϊόντα της, γεγονός που συνέβαλε στον θάνατό της. Μάλιστα, ο κύριος Harvey ανέφερε ότι τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η Whitney Houston ήταν χρόνια χρήστης κοκαΐνης. Προσέθεσε ότι από την τοξικολογική εξέταση βρέθηκαν στο αίμα της επίσης ίχνη κάνναβης, Xanax (ένα αγχολυτικό φάρμακο), Flerexil (ένα μυοχαλαρωτικό) και Benadryl (αντιισταμινικό), χωρίς όμως να έχουν συμβάλει οι παράγοντες αυτοί στο θάνατό της.


Άτομο που είναι κοντά στις έρευνες, ανέφερε ότι πιθανότατα η τραγουδίστρια έπαθε καρδιακή προσβολή λόγω της χρήσης κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και τελικά να πνιγεί μέσα στην μπανιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this